RWO Rijschool Zeist, gegarandeerd privéles dus één op één motorrijles

Motorrijles Vianen - Prive motorrijles, een op een les

RWO Rijschool is gespecialiseerd in het geven van één op één motorrijlessen. De filosofie van RWO Rijschool is dat 1 op 1 motorrijles garant staat voor een intensieve begeleiding met ruimte voor persoonlijke aandacht waardoor u beter en veiliger leert motorijden.

Veilig motorrijden is het belangrijkste dat u van RWO Rijschool kunt leren 

Motorrijders zijn kwetsbaar in het verkeer. Om het aantal slachtoffers te verminderen, stelt de overheid eisen aan het rijden op de motor. Het echt goed leren motorrijden leer je pas in de praktijk nadat het rijbewijs behaald is. Echter voordat het zover is besteed RWO Rijschool veel aandacht aan Juiste Positie op de weg, gevaarherkenning , creëren van ruimte en risico vermijdend rijden.

Gegarandeerd privéles, één op één

Bij RWO krijgt u gegarandeerd privé motorrijles. U lest dus niet in een groep maar alleen met de privé instructeur. De instructeur zal zelf op de motor u begeleiden en u waar nodig bijsturen. Voor zowel het AVB examen als het AVD examen zult u altijd een op een les krijgen voor een optimale begeleiding.

Hoe gaat de motorrijles in de praktijk?

Je moet twee  motorexamens afleggen. Eerst zal de focus van je motoropleiding liggen op het oefenen van de 12 bijzondere verrichtingen voor het examen AVB. Tijdens dit eerste gedeelte van de motoropleiding doe je ook al wegervaring op met het rijden van en naar de motor oefenterrein. Tevens zal het duidelijk worden waarvoor motoroefeningen nodig hebt in het dagelijkse verkeer. Na het behalen van het AVB examen ben je er echter nog niet. Als het goed is zit de basis van het motorrijden op de openbare weg er nu wel redelijk in, maar vanaf nu zal ik kritischer naar je rijgedrag gaan kijken en samen met jou naar het vereiste examenniveau voor het examen AVD toewerken.

Wat zijn de kosten voor deze één op één motorrijlessen  te Zeist?

Er zijn een aantal belangrijke voordelen om te kiezen voor het nemen van 1 op 1 motorijlessen:

  • U krijgt de volle aandacht en wordt direct bijgestuurd waar nodig.
  • U zult sneller uw rijbewijs halen, dus uiteindelijk goedkoper uit zijn.
  • Minder kosten, u kunt uiteindelijk met minder lessen uw rijbewijs halen.
  • Door de een op een aanpak leert u intenser en zult u beter leren motorrijden. 

Altijd gratis proefles

RWO biedt u een gratis proefles om te ervaren wat het is om op een motor te rijden en tevens te ervaren hoe het een motorrijles in de vorm van een privéles in zijn werk gaat.

Vraag geheel vrijblijvend een proefles aan, bel of mail mij! 

06-57-176227

ron@rworijschool.nl

RWO Rijschool
Het adres voor motorrijlesIndien u op korte termijn geen bericht van mij ontvangt, check dan uw spam box!